menu
Word Lid
Voorzitter Stef De Keyser vanop strijdplaats naar de federale verkiezingen

De voorzitter van Vlaams Belang Mol, Stef De Keyser (51), zal vanop de zevende plaats op de Antwerpse Kamerlijst van het Vlaams Belang naar de verkiezingen trekken. “De Kempen zijn een belangrijke regio voor onze partij. Bij de verkiezingen in 2019 scoorden we hier al zeer goed en de peilingen doen vermoeden dat we dit gaan overtreffen. Aan ons om de mensen in de Kempen opnieuw op de eerste plaats te zetten.” De Keyser trekt ook de lokale Vlaams Belang-lijst in Mol voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober.

De Antwerpse lijsttrekker Lode Vereeck voerde eerder deze week samen met Stef actie in Mol tegen de plotse komst van asielzoekers. Stef De Keyser: “Verschillende Kempische gemeenten werden de voorbije jaren onaangenaam verrast door het falende asielbeleid van de Vivaldi-regering. Her en der werden zonder draagvlak asielcentra ingericht. Het is genoeg geweest, ons land is vol!

“Met het Vlaams Belang maken we een einde aan de massamigratie, de straffeloosheid, de eindeloze financiële transfers naar Wallonië en het peperdure politieke systeem zoals de overbodige Senaat.

Stef De Keyser - 7de kandidaat in Antwerpen voor de Kamer


In het federaal parlement zet het Vlaams Belang al sinds jaar en dag druk op het asiel- en migratiebeleid. Samen met Turnhouts boegbeeld en huidig federaal parlementslid Reccino Van Lommel heeft Stef De Keyser de ambitie om de Kempense belangen verder aan te kaarten. Landsverdediging en binnen- en buitenlandse handel liggen binnen zijn interesseveld. Deze troefkaarten wil hij graag uitspelen. Stef is al jaren een succesvolle zelfstandige in Mol.

Ons land heeft dringend nood aan een ander en vooral beter beleid. De systeempartijen houden al decennialang ons land in een Belgische greep, waarbij de Walen uiteindelijk de touwtjes strak in handen houden en het beleid naar zich toe trekken. Het resultaat is gekend: een falende staat met een gigantische schuldenberg. Met het Vlaams Belang maken we een einde aan de massamigratie, de straffeloosheid, de eindeloze financiële transfers naar Wallonië en het peperdure politieke systeem zoals de overbodige Senaat. Onze partij is daarom het énige alternatief voor de huidige beleidsvoerders. En daar gaan wij onze schouders onderzetten!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF