menu
Word Lid
Vlaams Belang niet uitgenodigd inzake steunoverleg corona

Met ontsteltenis nemen we kennis van de berichten die vandaag in de media zijn verschenen over een samenwerking van de Molse oppositiepartijen om de coronacrisis het hoofd te bieden en onder andere het verenigingsleven te steunen. Dit lovenswaardig initiatief zouden we maar wat graag mee onderschrijven, mochten we daarvoor uitgenodigd worden door de initiatiefnemers.

Nu lezen we op verschillend mediasites zoals RTV en Het Nieuwsblad dat "Molse oppositiepartijen een voorstel uitwerken om verenigingen te steunen, uitgezonderd het Vlaams Belang." We willen deze flagrante leugen dan ook rechtgezet zien. Niemand heeft ons hierover gecontacteerd, het cordon sanitaire werd hiervoor - in de laagste vorm mogelijk - toegepast.

Het is schandalig dat er politieke spelletjes worden gespeeld wanneer het gaat over de volksgezondheid. De coronacrisis is een strijd die we SAMEN aangaan en samen, daar hoort iedere Mollenaar bij, ook diegene die voor het Vlaams Belang stemden in 2018. Net zoals in Balen-Olmen trouwens, waar alle oppositiepartijen, SAMEN met de meerderheidspartijen meermaals (!) constructief overleg pleegden rond de maatregelen inzake de coronacrisis.

Wij verwachten dan ook een vervollediging in alle betrokken media, die al dan niet bewust deze leugen de wereld instuurden. Het Vlaams Belang steekt bovendien de hand uit naar Sp.a, Open Vld+, Memo-Meer Mol en onafhankelijk gemeenteraadslid Koen Boeckx om SAMEN deze crisis het hoofd te bieden.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF