menu
Word Lid
"Niet mijn regering!" Vlaams Belang Mol en Balen voeren actie aan druk kruispunt in Mol

Vlaams Belang Balen-Olmen en Mol hielden deze ochtend een spandoek-actie aan een druk kruispunt aan de ring van Mol. "Deze regering is niet onze regering!", luidde het. Op het spandoek werd gevraagd aan de voorbijrijdende chauffeurs om te claxonneren tegen de Vivaldi-regering. Er werd massaal gevolg gegeven aan deze oproep. Autobestuurders, vrachtwagens, meerdere bussen van De Lijn, werkwagens van de gemeente Mol, ... allemaal lieten ze het beste van zich horen.

Stef De Keyser, voorzitter van Vlaams Belang Mol: "Wij staan hier om duidelijk te maken dat wij Kempenaren deze regering van maar liefst zeven (!) verschillende partijen niet pikken! Samen staan we sterk en zullen we deze regering bestrijden. In ieders belang. Dat deden we afgelopen zondag met maar liefst 15.000 Vlamingen in Brussel, dat doen we vandaag met deze ploeg van 15 enthousiaste militanten uit Mol en Balen-Olmen en dat zullen we blijven doen de komende maanden en jaren."

Bert Deckers, fractievoorzitter in de Balense gemeenteraad vult aan: "Deze regering kan moeilijk overleven als je ziet welke partijen er allemaal meedoen. Er is geen cohesie die deze ploeg bindt. Wat overblijft is een dun laagje vernis dat ons Vlamingen enorm veel geld gaat kosten, want vergeet niet dat deze regering geen meerderheid heeft in Vlaanderen, maar dat door onze numerieke realiteit wij Vlamingen wel diegene zijn die de rekening gaan mogen betalen. Onze strijd gaat verder totdat de Vlaming krijgt waarvoor hij of zij gestemd heeft: een rechtse regering met een overduidelijke meerderheid aan Vlaamse kant!" 



ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF