menu
Word Lid
Gemeenteraadsverkiezingen: Vlaams Belang Mol stelt kandidaten voor

Met een lijst van 13 enthousiaste kandidaten trekt het Vlaams Belang in Mol naar de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober. “We kunnen rekenen op een aantal nieuwe mensen, maar er staan evengoed kandidaten op onze lijst die zowel voor als achter de schermen al jaren meedraaien,” aldus lijsttrekker Stef De Keyser (52).

Uittredend gemeenteraadslid Nele Van Roey (43) staat vanop de tweede plaats klaar om verder te werken aan een beter en mooier Mol de komende zes jaren: “We willen dat mol een landelijke gemeente blijft waar bewust omgegaan wordt met het belastinggeld van de burger. De veiligheid in Mol is voor ons prioritair, onder andere in de stationsbuurt, maar evengoed in onze publieke zwembaden en recreatiegebieden.

“Maak op 13 oktober zeker gebruik van het stemrecht om te kiezen voor een Vlaamse, veilige en zekere toekomst voor de gemeente Mol. Ga stemmen, want elke stem telt én maakt wel degelijk een verschil!” – Vlaams Belang-lijsttrekker Stef De Keyser


Met een mix van zelfstandigen, bedienden, een zorgkundige, een journalist en een aantal gepensioneerden staan we dichtbij de verschillende sectoren in onze samenleving. “Zo houden we de vinger aan de pols in Mol,” vult uittredend gemeenteraadslid Sofie Molenberghs (45) aan. “Naast veiligheid en leefbaarheid, staan ook dierenwelzijn en het behoud van onze Vlaamse eigenheid hoog op onze prioriteitenlijst.

Daarom roept het Molse Vlaams Belang op om op 13 oktober zeker gebruik te maken van het stemrecht en te kiezen voor een Vlaamse, veilige en zekere toekomst voor de gemeente Mol. Want elke stem telt én maakt wel degelijk een verschil, zowel op gemeentelijk vlak als voor de provincie. Het is tijd voor een Mols bestuur mét het Vlaams Belang want enkel zo maken we Mol weer van ons!

1

Stef

De Keyser

52

Bedrijfsleider

2

Nele

Van Roey

43

Vrijwilliger in de zorg

3

Marc

Sannen

64

Gepensioneerde

4

Sonja

Smaers

54

Bediende

5

Philippe

Verjans

70

Gepensioneerde

6

Sofie

Molenberghs

45

Bediende

7

Mick

Van Limbergen

47

Zelfstandige

8

Yelein

Theeuws

29

Werkzoekende

9

Lisette

Heuvelmans

65

Gepensioneerde

10

Shana

Scheerlinck

33

Nagelstyliste

11

Gilbert

Schepens

71

Gepensioneerde

12

Johan

Ashton

47

Journalist

13

Victoria

Hessie

45

Zorgkundige

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF